077-3982706    info@xarmac.nl    www.xarmac.nl         Wij zijn op dit moment gesloten.  
 

BROTHER HL-L5100DN MONOCHROOM A4 40PPM 1200DPI USB2.0/LAN DUPLEX


PRODUCT AFBEELDINGEN

 
ALGEMENE INFORMATIE
 OMSCHRIJVING KORT
Netwerk Laserprinter 40 ppm - 256 MB - interne duplexunit - LCD display

 ALGEMENE INFORMATIE
Artikelnummer 142085
   
Fabrikant Brother
Fabrikantnummer HL-L5100DN
Fabrikantlink KLIK HIER
 
Categorie Printer
Subcategorie Laser
 
In bestelling Nee
Voorraad Xarmac 0
Voorraad Leverancier 59 stuks.
( Levertijd 1-2 werkdagen. )
 
Introductiedatum 23-3-2016
Laatste prijswijziging 14-11-2018 (Deze prijs is ouder dan 30 dagen. Bel voor eventuele prijswijzigingen)
   
Prijs
€ 285,00
€ 235,54 (excl. BTW)
 
 
 

 ALGEMENE OMSCHRIJVING VAN HET PRODUCT
Prestaties verhogen & afdrukkosten verlagen
Dankzij de veelzijdige papierverwerking kunt u meerdere onderste papierladen (tot 1.290 bladen) toevoegen. Hierdoor wordt er minder tijd besteed aan het bijvullen van de laden. Met de optionele hoogrendement toner verbetert de productiviteit en verminderen de totale afdrukkosten.

Betrouwbare en stabiele printoplossing
Deze robuuste zwart-wit laserprinter is gebouwd om langer te presteren en te voldoen aan de hoge afdrukbehoeften van werkomgevingen.

Hoogste beveiliging
In de hedendaagse professionele omgevingen wordt het hoogste beveiligingsniveau vereist. Om dit aan te pakken wordt deze printer voorzien van Secure Function Lock 3.0 en Internet Protocol Security (IPsec). Dit printergamma beschikt ook over Print Archive, Secure Reset en Certificate Management voor beveiligde gebruikerstoegang en authentificatie.

Milieuvriendelijk
Deze L5000-reeks is compatibel met een aantal milieunormen, waaronder de Duitse Blaue Engel, Nordic Swan en Energy Star. Deze Brother is energiezuinig en milieuvriendelijk, en uw kosten verlagen.
 
E-MAIL-SERVICE

Het is mogelijk om de productspecificaties zoals op deze pagina beschreven naar Uw e-mail adres door te sturen. Selecteer door middel van de selectie vakken welke informatie U naar U toe wilt mailen.

Algemene informatie
Omschrijving
Detail informatie

Geef Uw e-mail adres in :   


 

 

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten tenzij anders vermeld. De prijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Typefouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen verschillen met de werkelijkheid. Op al onze aanbiedingen zijn van toepassing onze leverings- en betalingsvoorwaarden gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo Handelsregister nr. 12028694. De produkten blijven het eigendom van Xarmac Systems BV totdat de factuur compleet voldaan is.Copyright © 1991 - 2019 Xarmac Systems BV - Alle rechten voorhouden.