077-3982706    info@xarmac.nl    www.xarmac.nl         Wij zijn op dit moment gesloten.  
 

BROTHER P-TOUCH PT-D400


PRODUCT AFBEELDINGEN

 
ALGEMENE INFORMATIE
 OMSCHRIJVING KORT
Bureaumodel voor TZe-tapes van 3.5 tot 18 mm - 180 dpi

 ALGEMENE INFORMATIE
Artikelnummer 140014
   
Fabrikant Brother
Fabrikantnummer PT-D400
Fabrikantlink KLIK HIER
 
Categorie Printer
Subcategorie Label
 
In bestelling Nee
Voorraad Xarmac 0
Voorraad Leverancier 28 stuks.
( Levertijd 1-2 werkdagen. )
 
Introductiedatum 10-10-2016
Laatste prijswijziging 2-7-2019
   
Prijs
€ 50,00
€ 41,32 (excl. BTW)
 
 
 

 ALGEMENE OMSCHRIJVING VAN HET PRODUCT
PT-D400 Professioneel beletteringsysteem met LCD scherm en eenvoudig te gebruiken labelfuncties

Met de PT-D400 is het zeer eenvoudig om duidelijke labels te maken voor belangrijke items binnen het kantoor, zoals dossiers, gearchiveerde documenten, USB-sticks en sleutels. Met het brede toetsenbord, het LCD display met afdrukvoorbeeld en de ingebouwde sjablonen voor algemene labels, is een P-touch labelprinter het ideale hulpmiddel voor een georganiseerd kantoor. Maak labels met een professionele uitstraling door het toevoegen van kaders en symbolen, of één van de ingebouwde lettertypen en stijlen.

Brother P-touch modellen werken met hoogwaardig, gelamineerd TZe tapes. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en breedtes, zodat er voor elke toepassing het juiste label beschikbaar is. De zelfklevende labels zijn eenvoudig te strippen en aan te brengen. Daarnaast zijn de tapes ontworpen om zeer lang mee te gaan en zijn bestendig tegen extreme omstandigheden zoals wisselde temperaturen, zonlicht, vocht, slijtage en chemicaliën.
 
E-MAIL-SERVICE

Het is mogelijk om de productspecificaties zoals op deze pagina beschreven naar Uw e-mail adres door te sturen. Selecteer door middel van de selectie vakken welke informatie U naar U toe wilt mailen.

Algemene informatie
Omschrijving
Detail informatie

Geef Uw e-mail adres in :   


 

 

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten tenzij anders vermeld. De prijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Typefouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen verschillen met de werkelijkheid. Op al onze aanbiedingen zijn van toepassing onze leverings- en betalingsvoorwaarden gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo Handelsregister nr. 12028694. De produkten blijven het eigendom van Xarmac Systems BV totdat de factuur compleet voldaan is.Copyright © 1991 - 2019 Xarmac Systems BV - Alle rechten voorhouden.