077-3982706    info@xarmac.nl    www.xarmac.nl         Wij zijn op dit moment gesloten.  
 

MICROSOFT AZURE

Azure bestaat uit een uitgebreide set cloudservices waarmee ontwikkelaars en IT-professionals toepassingen bouwen, implementeren en beheren in ons wereldwijde netwerk van datacenters. Geïntegreerde tools, DevOps en een marketplace bieden ondersteuning bij het bouwen van allerlei zaken, van eenvoudige mobiele apps tot internetoplossingen.


Azure is productief voor ontwikkelaars
Breng uw apps sneller op de markt. Geïntegreerde tools van Azure, van mobiele DevOps tot serverloze computing, ondersteunen uw productiviteit. Bouw op uw manier met de tools en open-sourcetechnologieën die u al kent. Azure ondersteunt een groot aantal besturingssystemen, programmeertalen, frameworks, databases en apparaten.
 • Innoveer continu en lever hoogwaardige apps.
 • Bied ervaringen voor meerdere apparaten met ondersteuning voor alle grote mobiele platforms.
 • Voer stacks voor Linux en Windows uit en maak gebruik van geavanceerde mogelijkheden, zoals Kubernetes-cluster in Azure Container Service.


Azure is de enige consistent hybride cloud
Bouw en implementeer waar u wilt met Azure, de enige consistent hybride cloud op de markt. Verbind gegevens en apps in de cloud en on-premises voor maximale plaatsingsmogelijkheden en waarde van uw bestaande investeringen. Azure biedt hybride consistentie: voor het ontwikkelen van toepassingen, voor beheer en beveiliging, voor identiteitsbeheer, op het hele gegevensplatform.
 • Breid Azure on-premises uit en bouw innovatieve hybride apps met Azure Stack.
 • Verbind on-premises gegevens en apps om af te rekenen met complexiteit en optimaliseer uw bestaande assets.
 • Distribueer en analyseer gegevens naadloos in de cloud en on-premises.


Azure is de cloud voor het bouwen van intelligente apps
Maak met Azure gegevensgestuurde, intelligente apps. Gebruik Azure-gegevensservices en kunstmatige intelligentie, van beeldherkenning tot bot-services, voor het maken van nieuwe ervaringen die deep learning, HPC-simulaties en analyses in realtime ondersteunen, hoe groot uw gegevens ook zijn.
 • Ontwikkel baanbrekende apps met ingebouwde AI.
 • Ontwikkel geschaalde, aangepaste AI-modellen en implementeer deze voor allerlei gegevens.
 • Haal het beste uit de gegevens van Microsoft, open-sourcegegevens en AI-innovaties.


Azure is de cloud waarop u kunt vertrouwen
Negentig procent van de Fortune 500-bedrijven vertrouwt op Microsoft Cloud. Dus waarom zou u dat niet doen? Maak gebruik van de beveiliging en transparantie van Microsoft en de hoogste nalevingsdekking van alle cloudproviders.
 • Bereik een wereldwijde schaal op een wereldwijd netwerk van door Microsoft beheerde datacenters in 42 aangekondigde regio's.
 • Detecteer en voorkom bedreigingen door al uw Azure-resources centraal te beheren met Azure Security Center.
 • Vertrouw op de cloud met de meest uitgebreide nalevingsdekking (meer dan 70 verschillende nalevingsaanbiedingen) die wordt erkend als de meest vertrouwde cloud voor Amerikaanse overheidsinstanties. 

 

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten tenzij anders vermeld. De prijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Typefouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen verschillen met de werkelijkheid. Op al onze aanbiedingen zijn van toepassing onze leverings- en betalingsvoorwaarden gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo Handelsregister nr. 12028694. De produkten blijven het eigendom van Xarmac Systems BV totdat de factuur compleet voldaan is.Copyright © 1991 - 2021 Xarmac Systems BV - Alle rechten voorhouden.