077-3982706    info@xarmac.nl    www.xarmac.nl         Wij zijn op dit moment gesloten.  
 

ZOEKEN

U kunt op meerdere manieren zoeken in onze databases. In het hoofdscherm (linkerkant) ziet U de algemene zoekfuncties. Daar kunt U zelf een filter samenstellen waarin U onder andere de categorie, subcategorie, fabrikant en een flexibele zoekterm kunt ingeven.

Het vergelijken van producten gebeurt ook via de linkerkant van het scherm. U kunt daar tot drie produkten met elkaar vergelijken.

U kunt via deze pagina nog op meer manieren zoeken.FABRIKANTEN ZOEKEN
  U kunt door middel van de fabrikanten logo's snel door onze produkten bladeren. Door een keuze te maken voor een fabrikant kunt U naar de website van de fabrikant gaan of alle produkten laten zien die door ons geleverd worden van deze fabrikant. Aarzel niet om contact met ons op te nemen wanneer U een produkt van een fabrikant niet kunt vinden. Wij kunnen voor nagaan of wij dit produkt kunnen leveren. Neem hiervoor contact op met onze afdeling verkoop.

Klik op de volgende link om naar de fabrikanten zoeker te gaan.


FABRIKANTEN PRODUCTCODE ZOEKEN
  Hier kunt U zoeken in onze distributeur bestanden. Het zoek resultaat levert geen prijs op maar maakt U slechts duidelijk of wij het desbetreffende artikel zouden kunnen leveren. U kunt hier alleen zoeken op het originele artikelnummer van de fabrikant. Deze moet exact kloppen anders komt er geen resultaat terug.

Klik op de volgende link om naar de fabrikanten product code zoeker te gaan.


PRODUCTAFBEELDING ZOEKEN
  Soms is het zoeken op afbeeldingen handiger dan te zoeken door middel van het zoeken op teksten en categorien. Kies Hier een fabrikant en van alle produkten van deze fabrikant zullen afbeeldingen weergegeven worden. Door met de muis op de afbeelding stil te staan zal er meer informatie over het produkt weergegeven worden. Wilt U nog meer informatie dan is het mogelijk om door middel van op de afbeelding te klikken meer informatie te verkrijgen.

Klik op de volgende link om naar de product afbeeldingen zoeker te gaan.


NOTEBOOK ZOEKEN
  Een notebook uitzoeken voor Uw situate kan een lastige opgave zijn. Met de notebook zoeker hebben wij geprobeerd dit eenvoudiger voor U te maken door de mogelijkheid te geven tot een selectie van specificiaties die voor U belangrijk zijn.

Klik op de volgende link om naar de notebook zoeker te gaan.


ONDERDEEL ZOEKEN
  Wanneer U een onderdeel zoekt zoals bijvoorbeeld een accu voor Uw laptop dan kunt U gebruik maken van het onderdeel zoeken applicatie. Door middel van het ingeven van het type apparaat worden er allerlei onderdelen gezocht die geschikt zijn voor het apparaat. De prijs kan daarna voor U opgevraagd worden bij ons en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met U op.

Klik op de volgende link om naar de onderdelen zoeker te gaan.
 

 

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten tenzij anders vermeld. De prijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Typefouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen verschillen met de werkelijkheid. Op al onze aanbiedingen zijn van toepassing onze leverings- en betalingsvoorwaarden gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo Handelsregister nr. 12028694. De produkten blijven het eigendom van Xarmac Systems BV totdat de factuur compleet voldaan is.Copyright © 1991 - 2024 Xarmac Systems BV - Alle rechten voorhouden.