077-3982706    info@xarmac.nl    www.xarmac.nl         Wij zijn op dit moment gesloten.  
 

VOIP IMPLEMENTATIES

Voice Over IP (VOIP) ofwel telefoongesprekken voeren via de internet verbinding. Vaak is het veel goedkoper dan het hebben van een eigen telefooncentrale. Hier vindt U ook informatie over de mobiele mogelijkheden ook in combinatie met VOIP.

HIP IMPLEMENTATIE
  HIP
Wilt U gebruik maken van de laatste VOIP mogelijkheden kies dan voor het meest flexibele platform, HIP. Dit platform is compleet aan te passen aan alle wensen van de gebruiker.


KPN ÉÉN
  KPN één
KPN één is een dienst aangeboden door KPN die geschikt is voor implementatie voor het MKB. De mogelijkheden zijn wat beperkter dan de HIP-oplossingen maar voor de meeste bedrijven is deze oplossing geschikt.


MOBIEL
  Mobiel
Wanneer U ook mobiel verbinding wilt maken met uw HIP of KPN ÉÉN platform kunt U kiezen voor onze mobiele oplossingen.


VERBINDINGEN
  Verbindingen
Een stabiele verbinding is nodig voor zowel Cloud als VOIP oplossingen.


 

 

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten tenzij anders vermeld. De prijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Typefouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen verschillen met de werkelijkheid. Op al onze aanbiedingen zijn van toepassing onze leverings- en betalingsvoorwaarden gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo Handelsregister nr. 12028694. De produkten blijven het eigendom van Xarmac Systems BV totdat de factuur compleet voldaan is.Copyright © 1991 - 2024 Xarmac Systems BV - Alle rechten voorhouden.