077-3982706    info@xarmac.nl    www.xarmac.nl         Wij zijn op dit moment gesloten.  
 

BEDRIJFSGESCHIEDENIS

In het midden van de jaren tachtig is de heer Wim Manders, op dat moment docent voor de HTS Venlo, een bedrijf gestart. Dit bedrijf, Elmatronics BV richtte zich vooral op het ontwikkelen van meet- en regelsysteemhardware voor de agrarische sector en voornamelijk de champignonteelt. De productenrange omvatte onder andere de volgende produkten:
  • Temperatuurmeters
  • Thermostaten
  • Klimaat computers
  • Registatie sytemen voor tijd, project en wegingen
  • Relatieve vochtigheidsmeters
  • Zuurstof meters
  • Hardware op maat
  • Compact voelers KTY/PT100
Aan het eind van de jaren tachtig werden personal computers een steeds belangrijkere factor in de meet- en regeltechniek en voor Elmatronics was het interressant om zelf systemen te assembleren, configureren en te importeren. Een tweede bedrijf werd opgericht in samenwerking met de heer Jan Aarts. De naam voor dit nieuwe bedrijf was in eerste instantie bedoeld als Armac (Aarts Manders Computers) maar omdat deze naam al bezet was is er na veel zoekwerk besloten om er gewoon een X voor te plaatsen en zo is de naam Xarmac ontstaan.

De twee bedrijven vulden elkaar goed aan. Elmatonics richtte zich meer op het ontwerpen software en hardware terwijl Xarmac zich richtte op de ICT voor particulieren en bedrijven.

Rond 2010 zijn beide bedrijven samengevoegd tot een bedrijf en gaan verder onder de naam van Xarmac Systems BV. Dit is vooral gedaan om tot minder overhead en administratiekosten te komen.

De bedrijfsactiviteiten bevatten nog steeds hardware ontwikkeling, software ontwikkelingen, ICT en zijn uitgebreid met Cloud oplossingen en VOIP telefonie.

Vanuit onze locatie in Horst zijn wij iedere dag weer bezig met het tevreden stellen van onze klanten en het implementeren van efficiente bedrijfsoplossingen voor Uw bedrijfsautomatisering. 

 

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten tenzij anders vermeld. De prijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Typefouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen verschillen met de werkelijkheid. Op al onze aanbiedingen zijn van toepassing onze leverings- en betalingsvoorwaarden gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo Handelsregister nr. 12028694. De produkten blijven het eigendom van Xarmac Systems BV totdat de factuur compleet voldaan is.Copyright © 1991 - 2024 Xarmac Systems BV - Alle rechten voorhouden.