077-3982706    info@xarmac.nl    www.xarmac.nl         Wij zijn op dit moment gesloten.  
 

PERIODIEK ONDERHOUD

U kunt met ons afspraken maken over periodiek onderhoud. Met periodiek onderhoud bedoelen wij dat er een medewerker op afgesproken tijdstippen, bijvoorbeeld één keer per maand, naar Uw vestiging komt en daar het onderhoud doet.

Het voordeel hiervan is dat het onderhoud voor een langere tijd vast staat, wat betekent dat het plannen van de werkzaamheden voor U eenvoudiger wordt.

U kunt voor periodiek onderhoud gebruik maken van een arbeidsurencontract. Deze uren kunt U van te voren inkopen tegen een gunstig tarief. Ook kunt U dit arbeidsurencontract gebruiken voor telefonische ondersteuning.

Wilt U meer informatie over wat er zoal mogelijk is neem dan contact op met verkoop@xarmac.nl.
 

 

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten tenzij anders vermeld. De prijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Typefouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen verschillen met de werkelijkheid. Op al onze aanbiedingen zijn van toepassing onze leverings- en betalingsvoorwaarden gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo Handelsregister nr. 12028694. De produkten blijven het eigendom van Xarmac Systems BV totdat de factuur compleet voldaan is.Copyright © 1991 - 2024 Xarmac Systems BV - Alle rechten voorhouden.