077-3982706    info@xarmac.nl    www.xarmac.nl         Wij zijn op dit moment gesloten.  
 

DATA VERNIETIGING

Met "Eraser Software" bent u zeker dat alle gegevens permanent worden verwijderd door het compleet, afhankelijk van de gebruikte wis standaard soms meerdere keren, overschrijven van de harde schijf. Norman Eraser Software wist alle sporen van informatie zodanig uit dat deze niet meer kan worden hersteld. Aan de hand van de uitgebreide rapportage mogelijkheden kan iedere gewiste unit getraceerd worden. Gebruikers kunnen zelf bepalen welke wis standaard ze willen gebruiken voor het vernietigen. Bijvoorbeeld die van het Amerikaanse Department of Defense (DOD).

Voor veel particulieren is dit veelal een kostbare aangelegenheid en een simpele vernietiging van data kan ook bestaan door het fysiek onklaar maken van de datadrager. Echter zijn er wel gespecialiseerde bedrijven die toch nog data van deze dragers kunnen lezen.


SOFTWARE VERNIETIGING
Met Eraser Software bent u zeker dat alle gegevens permanent worden verwijderd door het compleet, afhankelijk van de gebruikte wis-standaard (soms meerdere keren), overschrijven van de harde schijf.

Uitgebreide rapportage
Traceerbaarheid en controle zijn belangrijk met het oog op veiligheid. Eraser Software heeft een krachtig rapportage tool dat uitgevoerde verwijderingen van een netwerk of van individuele pc's verzameld. U ontvangt een simpel en duidelijk rapport dat u met een klik van de muis per e-mail of in een XML formaat kunt verzenden. Door e-mailregels af te spreken met de ontvanger komen alle verwijderingsrapporten netjes en simpel in een folder terecht.

Degausser - Data vernietigingshardware
Wanneer Eraser Software oplossingen niet snel genoeg zijn is de Eraser Degausser de meest kosten effectieve oplossing voor het permanent vernietigen van 'end-of-life data'. Ook als er sprake is van het wegdoen van defecte opslagmedia. Veel organisaties wissen hun onder garantie vallende defecte media voor ze naar de fabrikant worden gestuurd. Een Degausser is een hele sterke elektromagneet. Door hard disks of andere magnetische gegevensdragers in de Degausser te zetten, wordt alles op het medium binnen enkele seconden door een krachtig magnetisch veld volledig gewist. De Eraser Degausser gebruikt technologie die voldoet aan de meest strikte internationale normen voor data vernietiging, inclusief die van het Britse en Amerikaanse leger. Bovendien is deze technologie goedgekeurd door de Noorse nationale veiligheidsdienst (NSM), een overkoepelende professionele autoriteit belast met het toezicht op de Noorse veiligheidsdiensten. 

 

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten tenzij anders vermeld. De prijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Typefouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen verschillen met de werkelijkheid. Op al onze aanbiedingen zijn van toepassing onze leverings- en betalingsvoorwaarden gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo Handelsregister nr. 12028694. De produkten blijven het eigendom van Xarmac Systems BV totdat de factuur compleet voldaan is.Copyright © 1991 - 2024 Xarmac Systems BV - Alle rechten voorhouden.