077-3982706    info@xarmac.nl    www.xarmac.nl         Wij zijn op dit moment gesloten.  
 

WEB DESIGNDe website waar U op dit moment naar kijkt is volledig ontworpen door onze medewerkers. Wij kunnen U ook meehelpen met het maken van een website voor Uw bedrijf en we kunnen ervoor zorgen dat de website op Uw eigen server draait of bij een hosting provider.

Een goede website maken is geen eenvoudige klus. U kunt natuurlijk programma's gebruiken zoals Wordpress of Webbuilder maar U komt al snel tot de conclusie dat deze programma's beperkt zijn. Natuurlijk is het handig om met standaard templates te werken maar vaak is het niet erg flexibel. Als U dan iets anders wilt is het vaak niet mogelijk of heel gecompliceerd.

Wij hebben ervaring met het implementeren van websites in Visual Studio en Expression Web en wij maken gebruik van onder andere de volgende programmeertalen, databases en server software:
  • Microsoft C#, ASP.NET, Javascript<, Ajax
  • Microsoft SQL Server
  • Microsoft Internet Information Service (IIS)
Uiteraard hebben wij ook enige ervaring in andere talen zoals PHP en de webserver Apache. Eventueel schakelen wij een derde partij in voor het design van UW website indien U specifieke wensen hebt.

Wilt U meer informatie over wat er zoal mogelijk is neem dan contact op met webmaster@xarmac.nl. 

 

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten tenzij anders vermeld. De prijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Typefouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen verschillen met de werkelijkheid. Op al onze aanbiedingen zijn van toepassing onze leverings- en betalingsvoorwaarden gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo Handelsregister nr. 12028694. De produkten blijven het eigendom van Xarmac Systems BV totdat de factuur compleet voldaan is.Copyright © 1991 - 2024 Xarmac Systems BV - Alle rechten voorhouden.