077-3982706    info@xarmac.nl    www.xarmac.nl         Wij zijn op dit moment gesloten.  
 

SOFTWARE DESIGNSoftware zijn computerprogramma's en bijbehorende documentatie zoals specificaties, ontwerpmodellen en gebruikershandelingen. Softwareproducten kunnen ontwikkeld worden voor een specifieke klant, U, of voor de algemene markt. Softwareproducten zijn hierom generiek, ontwikkeld voor een groep mogelijke klanten zoals pc-software als Excel of Word of maatwerk, ontwikkeld voor een enkele klant volgens hun specificatie. In het laatste geval zullen de kosten natuurlijk wel hoger zijn omdat er speciaal voor Uw toepassing een software pakket ontworpen dient te worden.

Nieuwe software kan worden ontwikkeld door de ontwikkeling van nieuwe programma's, het op maat maken van generieke software systemen of het hergebruik van bestaande software.

SOFTWARE-PROCES
Het softwareproces of softwareontwikkelingsproces is het geheel van activiteiten gericht op de ontwikkeling van software. Dit proces loopt vanaf het ontwerp tot de ingebruikname en het onderhoud en soms zelf het hergebruik. De algemene activiteiten in ieder softwareproces zijn:
  • Specificatie: aan wat voor een functies dient het systeem te voldoen en wat zijn de ontwikkelingsvereisten;
  • Development/ontwikkeling: de ontwikkeling en productie van het systeem;
  • Validatie: de controle of de software voldoet aan de klanteneisen;
  • Update bij gebruik: aanpassen van de software aan veranderende eisen en het verwijderen van eventuel fouten.
Dit software-procesmodel is vastgelegd in formele softwareprocesmodellen en ontwerpmethodologieën.
Software wordt geschreven voor bepaalde platformen en ook in bepaalde programmeertalen. U kunt bij ons terecht voor een aantal programmeer talen zoals bijvoorbeeld:
  • Borland Delphi: Pacal programmeertaal
  • Visual Studio: C# of C++ programmeertaal
  • Embedded C++, C# en C programmeertaal
Zoals eerder aangeven zijn er een enorm aantal applicaties voor Windows te verkrijgen die de meeste standaard werkzaamheden voor U gemakkelijker maken. Echter zijn veel van deze applicaties erg generiek opgezet. Ze kunnen voor veel situaties voldoende zijn, maar in het algemeen missen deze applicaties veelal de processen die in Uw onderneming gebruikt worden.

Wij kunnen applicaties voor U ontwerpen die speciaal voor U op maat gemaakt worden. U kunt daarbij denken aan allerlei soorten van applicaties.

U kunt ook bij ons terecht voor eventuele hardware design.

Wilt U uw processen automatiseren neem dan contact met ons op en wij maken een afspraak met U om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor Uw situatie.
 

 

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten tenzij anders vermeld. De prijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Typefouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen verschillen met de werkelijkheid. Op al onze aanbiedingen zijn van toepassing onze leverings- en betalingsvoorwaarden gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo Handelsregister nr. 12028694. De produkten blijven het eigendom van Xarmac Systems BV totdat de factuur compleet voldaan is.Copyright © 1991 - 2024 Xarmac Systems BV - Alle rechten voorhouden.