077-3982706    info@xarmac.nl    www.xarmac.nl         Wij zijn op dit moment gesloten.  
 

ZOEKEN - NOTEBOOK

De notebook zoeker maakt het voor U makkelijker om de juiste notebook voor U te vinden uit de hele collectie die door ons geleverd kan worden. De correctheid van de informatie is afhankelijk van de informatie die wij van IceCat krijgen aangeleverd. Vraag dus altijd na of de notebook ook voldoet aan alle specificaties.

Maak een keuze met de schuifbalken en aanvinkvakjes om Uw selectie te beperken. Klik op zoeken om alle notebooks te zoeken die aan de criteria voldoen. Het kan zo zijn dat sommige gegevens niet in de IceCat informatie staan. Deze notebooks worden dan ook niet in de zoekresultaten lijst weergegeven.
SELECTIE PROCESSOR
Maak een keuze uit een of meerdere types processoren voor de notebook keuze.

INTEL CORE i3


INTEL CORE i5
INTEL CORE i7

INTEL CORE i9
DIVERSENKlik op de knop zoeken om de notebooks te zoeken die voldoen aan alle zoek criteria.   
De gevonden resultatenworden op oplopende prijs gesorteerd.

 

 

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten tenzij anders vermeld. De prijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Typefouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen verschillen met de werkelijkheid. Op al onze aanbiedingen zijn van toepassing onze leverings- en betalingsvoorwaarden gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo Handelsregister nr. 12028694. De produkten blijven het eigendom van Xarmac Systems BV totdat de factuur compleet voldaan is.Copyright © 1991 - 2024 Xarmac Systems BV - Alle rechten voorhouden.