077-3982706    info@xarmac.nl    www.xarmac.nl         Wij zijn op dit moment gesloten.  
 

PRIJSLIJST E-MAILEN

  U kunt een prijslijst naar U toe laten mailen. De lijst bevat de artikelen die wij in ons standaard programma hebben zitten.

Mocht U iets willen aanschaffen wat niet in deze lijst staat (of niet op onze website staat) neem dan contact op met onze afdeling verkoop.


PRIJSLIJST E-MAILEN

KLANTGEGEVENS
Bedrijf
Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoon nummer
Fax nummer
E-mail
 CHAPTCHA CODE
Om ervoor te zorgen dat er geen onnodige e-mails verstuurd worden (SPAM) wordt U gevraagd om de code die automatische gegenereerd is door onze website in te voeren. Wanneer deze code goed is wordt de e-mail verstuurd.

 
Voer de code in:    
 

 

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten tenzij anders vermeld. De prijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Typefouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen verschillen met de werkelijkheid. Op al onze aanbiedingen zijn van toepassing onze leverings- en betalingsvoorwaarden gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo Handelsregister nr. 12028694. De produkten blijven het eigendom van Xarmac Systems BV totdat de factuur compleet voldaan is.Copyright © 1991 - 2024 Xarmac Systems BV - Alle rechten voorhouden.