077-3982706    info@xarmac.nl    www.xarmac.nl         Wij zijn op dit moment gesloten.  
 

NETWERK ONDERHOUD

Net zoals een auto onderhoud nodig heeft, heeft een computer netwerk ook onderhoud nodig. Wij hebben al een groot aantal jaren ervaring in het onderhouden van kleine en grotere netwerken.

We kunnen dit onderhoud/beheer doen op locatie en indien het mogelijk is ook op afstand. In het eerste geval zal een medewerker bij U langskomen om eventuele problemen op te lossen of om simpelweg na te gaan of het netwerk nog helemaal "up to date" is.

Omdat de problemen die vaak voorkomen slechts kleine problemen zijn is het ook mogelijk om deze op afstand op te lossen. Onze medewerkers kunnen zich dan aanmelden op Uw netwerk en zo het onderhoud doen. Er moet dan uiteraard wel een verbinding mogelijk zijn met Uw netwerk in dit geval.

U kunt voor netwerk onderhoud gebruik maken van een arbeidsurencontract. Deze uren kunt U van te voren inkopen tegen een gunstig tarief. Ook kunt U dit arbeidsurencontract gebruiken voor telefonische ondersteuning.

Wilt U meer informatie over wat er zoal mogelijk is neem dan contact op met netwerkbeheer@xarmac.nl.
 

 

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten tenzij anders vermeld. De prijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Typefouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen verschillen met de werkelijkheid. Op al onze aanbiedingen zijn van toepassing onze leverings- en betalingsvoorwaarden gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo Handelsregister nr. 12028694. De produkten blijven het eigendom van Xarmac Systems BV totdat de factuur compleet voldaan is.Copyright © 1991 - 2024 Xarmac Systems BV - Alle rechten voorhouden.