077-3982706    info@xarmac.nl    www.xarmac.nl         Wij zijn op dit moment gesloten.  
 

EXCHANGE ONLINE

Binnen Office365 bestaat de mogelijkheid om alleen Exchange Online af te nemen. Dit Exchange Online handelt de E-mail voor U af.

Exchange Online biedt:
  • Professionele e-mail, adresboek en gedeelde agenda's;
  • Het is inclusief de standaard Microsoft beveiliging tegen spam en malware;
  • Het biedt een gegarandeerde uptime van 99,9%;
  • Het integreert naadloos met outlook.


Er zijn op dit moment voor Exchange Online twee abonnementen.

    Online Plan 1 Online Plan 2
Grote postvakken
Elke gebruiker krijgt een opslagruimte van 50 GB voor het postvak en kan berichten versturen met een maximale grootte van 150 MB.
 
Ondersteuning voor Outlook
Gebruikers kunnen ondersteunde versies van Outlook verbinden met Exchange Online. Dit betekent dat ze kunnen werken met de uitgebreide functionaliteit van het programma dat ze al kennen.
 
Toegang via internet
Voor toegang via internet biedt Outlook Web App een prettige en vertrouwde manier van werken via een interface die overeenkomt met het uiterlijk van het gebruikelijke Outlook-programma.
 
Outlook-app
Doe meer op uw telefoon en tablet met de Outlook-app voor iOS en Android, en binnenkort in Windows 10.
 
Postvak IN-beheer
Richt uw aandacht op de belangrijkste berichten met Onbelangrijke e-mail, waarbij Machine Learning wordt toegepast voor het opschonen van uw Postvak IN en het instellen van regels die overeenkomen met uw werkwijze.
 
Samenwerken aan documenten
Sla bijlagen rechtstreeks op naar OneDrive voor Bedrijven met slechts één klik en deel de koppeling naar het bestand, rechtstreeks vanuit Outlook Web App.
 
Groepen
Vereenvoudig samenwerken met Office 365 Groepen, waarmee teams zelf kunnen organiseren, samen kunnen werken met verschillende hulpprogramma’s en apparaten en de expertise van anderen kunnen benutten.
 
Gedeelde agenda en contactpersonen
Vergelijk agenda’s om vergaderingen te plannen en open functies voor samenwerking, zoals gedeelde agenda's, groepen, de algemene adreslijst, externe contactpersonen, taken, vergaderruimten en functies voor het delegeren van taken.
 
Apps van derden voor Outlook
Schakel minder tussen apps met het uitbreidingsmodel. Dit model biedt toegang via webtoepassingen van derden die eenvoudig op Outlook en Outlook Web App aan te sluiten zijn.
 
Beveiliging
Elk postvak wordt via Exchange Online Protection beveiligd met uitstekende bescherming tegen malware en spam.
 
In-place archief
Houd uw Postvak IN overzichtelijk door oude berichten automatisch te verplaatsen naar een In-place archief.
 
In-place bewaring Met In-place bewaring kunnen gebruikers ervoor zorgen dat verwijderde en bewerkte postvakitems in primaire postvakken en interne archieven behouden blijven.  
Onbeperkte opslag
Profiteer van onbeperkte opslagruimte (50 GB opslagruimte in het primaire postvak van de gebruiker, plus onbeperkte opslagruimte in het interne archief van de gebruiker).
 
Gehoste voicemail
Maak gebruik van gehoste Unified Messaging-services die oproepbeantwoording, een inbelinterface en Auto Attendant-functies voor bedrijven bieden.
 
Preventie van gegevensverlies (DLP)
Beheer vertrouwelijke bedrijfsgegevens met ingebouwd DLP-beleid gebaseerd op voorschriften als de PCI-norm en de privacywetgeving. Zo kunt u gevoelige gegevens identificeren, volgen en beschermen door middel van een grondige contentanalyse.
  

 

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten tenzij anders vermeld. De prijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Typefouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen verschillen met de werkelijkheid. Op al onze aanbiedingen zijn van toepassing onze leverings- en betalingsvoorwaarden gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo Handelsregister nr. 12028694. De produkten blijven het eigendom van Xarmac Systems BV totdat de factuur compleet voldaan is.Copyright © 1991 - 2024 Xarmac Systems BV - Alle rechten voorhouden.