VERBINDINGEN

Landelijke dekking, hoge bandbreedtes en keuze uit diverse leveranciers.

Doordat het netwerk van onze provider fijnmazig is kunt u altijd een aanbieding krijgen die het best bij U past. Maak keuze uit verschillende connectiviteitsvormen, bandbreedtes en leveranciers. Of combineer bijvoorbeeld verbindingen van twee leveranciers om uw klant redundantie te bieden. Koppel vestigingen met verbindingen eenvoudig aan uw IP-VPN bij onze provider!

Hieronder staat een aantal mogelijkheden weergegeven die voor U van toepassing kunnen zijn.

  ADSL/ADSL2+
Hoge dekkingsgraad in Nederland met snelheden tot 20Mb/1Mb.

  SDSL
Symmetrische verbinding tot 2,3Mb, bijvoorbeeld voor hosted telefonie.

  VDSL2 (Vectoring) & Bonded VDSL
Bandbreedtes tot 200/20Mb tegen scherpe tarieven en met een sterk groeiende dekkingsgraad. Ideaal voor het MKB!

  xDSL Internationaal
Heeft uw klant internationale vestigingen? U koppelt ook deze locaties eenvoudig aan het netwerk.

  Extended Ethernet (WoK & SDSL.bis)
Gebundelde en symetrische verbindingen tot 20Mb/20Mb over koperlijnen.

  FTTH
Met bandbreedte tot 500Mb is FTTH een zeer geschikte verbinding voor uw MKB-klanten in stedelijke gebieden.

  Zakelijk Fiber
Verbindingen tot 1Gb symetrisch voor uw klanten op bedrijventerreinen en industriegebieden. Van KPN, Eurofiber, Tele2 en NDIX.BEVEILIGING
Met behulp van het IP-VPN kunnen diverse locaties met elkaar worden verbonden. Zo kunt u op uw hoofdlocatie een centrale server plaatsen en uw nevenvestigingen gebruik laten maken van deze server. Deze verbindingen lopen volledig buiten het internet om en zijn dus zeer geschikt voor het vervoer van uw vertrouwelijke bedrijfsgegevens. Doordat er geen externe invloeden vanaf het internet zijn kunnen tevens harde garanties gegeven worden over de ongestoorde afhandeling van tijdkritisch netwerkverkeer zoals telefonie of werkplekken op afstand.

De firewall mShield zorgt ervoor dat een IP-VPN wordt voorzien van een centrale internetontsluiting. Hiermee hoeft u niet meer te investeren in dure firewalls op locatie maar kunt u deze als een dienst bij onze provider afnemen. Daarnaast is er geen single point of failure meer; als de internetverbinding op uw hoofdkantoor wegvalt dan blijft de internetverbinding met de overige vestigingen behouden.

Met de mSSL en mVPN dienst is het tevens mogelijk om thuiswerkers te voorzien van een veilige manier om op het bedrijfsnetwerk in te loggen, zonder dat u daarvoor investeringen hoeft te doen in hard- of software. Uw medewerker gaat naar een weblink, vult daar zijn gegevens in en is in staat om op een veilige manier in te loggen op het bedrijfsnetwerk.

Onze provider biedt daarnaast ook de mogelijkheid om mobiele (data) simkaarten direct met het IP-VPN, het reeds beveiligde netwerk, te verbinden. Daarmee hoeft een mobiele medewerker geen aanvullende handelingen uit te voeren om op een veilige manier verbinding te maken met het bedrijfsnetwerk.
 

 

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten tenzij anders vermeld. De prijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Typefouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen verschillen met de werkelijkheid. Op al onze aanbiedingen zijn van toepassing onze leverings- en betalingsvoorwaarden gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo Handelsregister nr. 12028694. De produkten blijven het eigendom van Xarmac Systems BV totdat de factuur compleet voldaan is.Copyright © 1991 - 2024 Xarmac Systems BV - Alle rechten voorhouden.