077-3982706    info@xarmac.nl    www.xarmac.nl         Wij zijn op dit moment gesloten.  
 

ONLINE BACKUP

Een online backup service is een dienst waarbij gebruikers via een internetverbinding een backup kunnen maken naar een centrale infrastructuur. Het systeem werkt aan de hand van een client component dat via een zelf bepaald schema de data verzamelt, comprimeert, versleutelt en overdraagt naar de remote backup service provider.

In plaats van steeds de volledige bestanden die gewijzigd zijn te kopiëren wordt enkel de delta (het verschil) met de wijzigingen doorgestuurd. Hierdoor wordt het netwerkverkeer tot een minimum belast.

De data wordt steeds versleuteld en is enkel leesbaar voor de gebruiker die in het bezit is van de encryptiesleutel. Zelfs de backup provider kan de data niet lezen.

Alle communicatie tussen de client en de backup server gebeurt via een beveiligd SSL kanaal. Dit garandeert dezelfde beveiliging als internetbankieren. Alhoewel de data over een publiek netwerk, het internet, wordt gestuurd heeft niemand behalve de eigenaar van de data toegang tot de informatie.


De mogelijkheid bestaat zelfs om geopende bestanden te laten backuppen.

Als de data is weggeschreven op de centrale infrastructuur kan deze via een webbrowser vanuit welke locatie dan ook worden gerestored zonder dat de client-software geïnstalleerd hoeft te zijn.

De gebruiker is zelf in staat om te bepalen hoeveel verschillende versies van zijn data bewaard dienen te worden.

Standaard inbegrepen in de werkstation versie:
  • Encryptie;
  • Windows, Mac, Linux ondersteuning;
  • Volledig geautomatiseerd;
  • Incrementeel en delta-block level;
  • Meerdere versies van bestanden;
  • Zelf terugzetten van folders en bestanden;
  • Rapportering na iedere backup.

Additioneel inbegrepen in de server versie:
  • MS Exchange ondersteuning;
  • MS SQL ondersteuning. 

 

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten tenzij anders vermeld. De prijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Typefouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen verschillen met de werkelijkheid. Op al onze aanbiedingen zijn van toepassing onze leverings- en betalingsvoorwaarden gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo Handelsregister nr. 12028694. De produkten blijven het eigendom van Xarmac Systems BV totdat de factuur compleet voldaan is.Copyright © 1991 - 2024 Xarmac Systems BV - Alle rechten voorhouden.