077-3982706    info@xarmac.nl    www.xarmac.nl         Wij zijn op dit moment gesloten.  
 

KPN ÉÉN
  KPN ÉÉN is een geïntegreerde oplossing voor vast en mobiel bellen, internet en online software met één contract, één vaste prijs, één telefoonnummer, één voicemail, één factuur en één aanspreekpunt.

Voordelen KPN ÉÉN
  • Beter bereikbaar;
  • Optimale samenwerking;
  • Onbeperkt bellen;
  • Flexibel aan te passen;
  • Geschikt vanaf 5 medewerkers.

 WAT IS KPN ÉÉN?

KPN ÉÉN is een geïntegreerde oplossing voor vaste telefonie, mobiele telefonie en internetdiensten. De basis van KPN ÉÉN is altijd een telefooncentrale in de cloud. De diensten zijn per gebruiker te bepalen.

Telefooncentrale in de cloud

   Geen fysieke telefooncentrale nodig: alle geavanceerde telefooncentralefunctionaliteiten worden direct geleverd vanuit het betrouwbare netwerk van KPN.

Vast bellen

   Onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers voor een vast bedrag per gebruiker per maand.

Vast internet

   Tot 200 Mbit/sec internet beschikbaar over SDSL, VDSL, Ethernet over Koper en nieuwe Zakelijk Glas Bedrijventerreinen.

Mobiel bellen en internet: onbeperkt mobiel bellen

   1000 MB mobiel internet per gebruiker, op basis van groepstegoed (MB's delen met collega's) Groepstegoed naar wens uit te breiden.

Hebt U vragen over deze diensten neem dan contact op met onze afdeling VOIP. 

 

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten tenzij anders vermeld. De prijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Typefouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen verschillen met de werkelijkheid. Op al onze aanbiedingen zijn van toepassing onze leverings- en betalingsvoorwaarden gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo Handelsregister nr. 12028694. De produkten blijven het eigendom van Xarmac Systems BV totdat de factuur compleet voldaan is.Copyright © 1991 - 2024 Xarmac Systems BV - Alle rechten voorhouden.