077-3982706    info@xarmac.nl    www.xarmac.nl         Wij zijn op dit moment gesloten.  
 

HARDWARE DESIGN

Voor onze eigen registratie systemen ontwikkelen wij naast de benodigde software ook de hardware. Dit wil zeggen dat wij zelf onze schema's maken voor de benodigde functionaliteit. Vanuit deze schema's maken wij dan de layout voor het uiteindelijke printed circuit board. Na uitvoerige tests worden deze produkten in produktie genomen.

Bij een hardware ontwerp kunt U denken aan:
  • Digitale electronica
  • Analoge electronica
  • Een mix van analoge en digitale electronica
U kunt hierbij denken aan digitale electronica zoals bijvoorbeeld een standalone apparaat met een microprocessor die dingen kan aansturen en controlleren. Ook voor analoge electronica kunt U bij ons terecht. denk hierbij bijvoorbeeld aan temperatuurmetingen en andere sensor toepassingen.

In sommige gevallen is het mogelijk om standaard hardware in te zetten voor Uw situatie zoals bijvoorbeeld het Edison board van Intel. Met behulp van dit board (en eventueel kleine aanpassingen voor commnunicatie met de buitenwereld) is er alleen een stuk software nodig om Uw functionaliteit te implementeren.

Wilt U een stuk hardware laten ontwerpen voor een bepaalde functionaliteit neem dan contact op met ons zodat we contact met U opnemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.




 

 

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten tenzij anders vermeld. De prijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Typefouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen verschillen met de werkelijkheid. Op al onze aanbiedingen zijn van toepassing onze leverings- en betalingsvoorwaarden gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo Handelsregister nr. 12028694. De produkten blijven het eigendom van Xarmac Systems BV totdat de factuur compleet voldaan is.



Copyright © 1991 - 2024 Xarmac Systems BV - Alle rechten voorhouden.