077-3982706    info@xarmac.nl    www.xarmac.nl         Wij zijn op dit moment gesloten.  
 

HOSTED IP

Het op éne zakelijke nummer van kantoor ook thuis of onderweg bereikbaar zijn. Mobiele nummers kunnen gekoppeld worden aan uw HIP bedrijfscentrale, zodat u nog maar één nummer op uw visitekaartje hoeft af te drukken. Door HIP te koppelen via uw dataverbinding kan direct gebruik gemaakt worden van het hoogwaardige telefonienetwerk van HIP, en verlaagt HIP uw gesprekskosten.


MEER FUNCTIONALITEITEN VOOR EEN VAST BEDRAG PER MAAND
Onder de naam HIP levert Xarmac Hosted Telefonie over IP, een telefooncentrale in de cloud. Dit betekent dat u telefoneert via een kwalitatief zeer hoogwaardige IP verbinding, zonder dat u hoeft te investeren in een kostbare telefooncentrale. De spraak (en optioneel video) is van superieure HD kwaliteit, de mogelijkheden zijn zéér uitgebreid en de kosten lager dan bij traditionele telefonie. Indien gewenst kunnen er koppelingen worden gemaakt met Outlook adresboeken of andere applicaties zoals CRM-, administratie- en ticketsystemen. Met Hipper bedient u uw telefooncentrale op afstand met uw smartphone. Met HIP telefonie innoveert u en bent u klaar voor het nieuwe werken op elke plaats, met elk toestel op elk moment.


UW VOORDELEN
Vaste maandelijkse kosten, geen verassingen achteraf. Gebruiksvriendelijk.
Een centrale in de cloud, geen lokale centrale meer nodig. Direct inzicht in gesprekskosten.
Telefonie die flexibel, schaalbaar en zeer betrouwbaar is. Nummerbehoud mogelijk.
Op elke locatie beschikbaar. Eén aanspreekpunt voor data en telefonie.


HOSTED TELEFONIE PROPOSITIES
  HIP Bedrijfscentrale
Uw telefooncentrale in de cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf met alle denkbare mogelijkheden voor een vast tarief per maand.
  HIP Express
De ideale dienst voor de ZZP-er met online instellingen en voicemail via e-mail. Zelfs de mobiele telefoon kan worden gekoppeld, zodat mobiel en thuis tegelijkertijd overgaan.

HIP telefonie levert functies, die vroeger alleen betaalbaar waren voor multinationals, voor ZZP-ers eenmansbedrijven, het MKB en grote(re) organisaties. Flexibel in alle opzichten. Een HIP Centrale is schaalbaar van eenvoudig bellen met doorverbinden tot complexe call centers, waarbij het niet uitmaakt of een call center agent thuis of op kantoor is. Met HIP Telefonie heeft u de oplossing voor elke situatie en mist u nooit meer een gesprek!Hebt U vragen over deze diensten neem dan contact op met onze afdeling VOIP. 

 

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten tenzij anders vermeld. De prijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Typefouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen verschillen met de werkelijkheid. Op al onze aanbiedingen zijn van toepassing onze leverings- en betalingsvoorwaarden gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo Handelsregister nr. 12028694. De produkten blijven het eigendom van Xarmac Systems BV totdat de factuur compleet voldaan is.Copyright © 1991 - 2024 Xarmac Systems BV - Alle rechten voorhouden.