MICROSOFT LIFECAM CINEMA FOR BUSINESS USB WEBCAM


PRODUCT AFBEELDINGEN

 
ALGEMENE INFORMATIE
 OMSCHRIJVING KORT
LifeCam Cinema, 1280х720, 30fps, AF

 ALGEMENE INFORMATIE
Artikelnummer 80163
   
Fabrikant Microsoft
Fabrikantnummer 6CH-00002
Fabrikantlink KLIK HIER
 
Categorie Webcam
Subcategorie USB
 
In bestelling Nee
Voorraad Xarmac 1
Voorraad Leverancier 0 stuks.
( Onbekende levertijd )
 
Introductiedatum 30-5-2013
Laatste prijswijziging 5-10-2020 (Deze prijs is ouder dan 30 dagen. Bel voor eventuele prijswijzigingen)
   
Prijs
€ 60,00
€ 49,59 (excl. BTW)
 
 
 

 ALGEMENE OMSCHRIJVING VAN HET PRODUCT
Met de LifeCam Cinema haal je de ultieme webcam in huis. Hij levert HD-breedbeeldvideo met vloeiende, gedetailleerde beelden, dankzij ClearFrame-technologie, een glazen lens en andere optische componenten van topkwaliteit. De microfoon levert een ongekend helder geluid en beperkt storende omgevingsgeluiden tot een minimum. De LifeCam Cinema werkt met onder andere Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger, AOL Instant Messenger en Skype. 
E-MAIL-SERVICE

Het is mogelijk om de productspecificaties zoals op deze pagina beschreven naar Uw e-mail adres door te sturen. Selecteer door middel van de selectie vakken welke informatie U naar U toe wilt mailen.

Algemene informatie
Omschrijving
Detail informatie

Geef Uw e-mail adres in :   


 

 

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten tenzij anders vermeld. De prijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Typefouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen verschillen met de werkelijkheid. Op al onze aanbiedingen zijn van toepassing onze leverings- en betalingsvoorwaarden gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo Handelsregister nr. 12028694. De produkten blijven het eigendom van Xarmac Systems BV totdat de factuur compleet voldaan is.Copyright © 1991 - 2021 Xarmac Systems BV - Alle rechten voorhouden.