KINGSTON DDR3 4GB KVR16N11S8/4 1600MHZ DDR3 NON-ECC CL11 DIMM SR X8


PRODUCT AFBEELDINGEN

 
ALGEMENE INFORMATIE
 OMSCHRIJVING KORT
ValueRam

 ALGEMENE INFORMATIE
Artikelnummer 5292
   
Fabrikant Kingston
Fabrikantnummer KVR16N11S8/4
Fabrikantlink KLIK HIER
 
Categorie Geheugen Desktop
Subcategorie DDR3
 
In bestelling Nee
Voorraad Xarmac 0
Voorraad Leverancier 194 stuks.
( Levertijd 1-2 werkdagen. )
 
Introductiedatum 24-7-2014
Laatste prijswijziging 31-1-2022 (Deze prijs is ouder dan 30 dagen. Bel voor eventuele prijswijzigingen)
   
Prijs
€ 38,00
€ 31,40 (excl. BTW)
 
 
 

 ALGEMENE OMSCHRIJVING VAN HET PRODUCT
Kingston Technology is de wereldwijde onafhankelijke marktleider op het gebied van geheugen. Het bedrijf staat erom bekend kwalitatief hoogwaardige geheugenproducten te leveren voor een aantrekkelijke prijs. Op Kingston ValueRAM vindt u industriestandaard geheugen waarmee u de prestaties en productiviteit van uw systeem kunt maximaliseren. De geheugenmodules van Kingston ValueRAM worden gemaakt van de allerbeste onderdelen en hebben dan ook een levenslange garantie. 
E-MAIL-SERVICE

Het is mogelijk om de productspecificaties zoals op deze pagina beschreven naar Uw e-mail adres door te sturen. Selecteer door middel van de selectie vakken welke informatie U naar U toe wilt mailen.

Algemene informatie
Omschrijving
Detail informatie

Geef Uw e-mail adres in :   


 

 

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten tenzij anders vermeld. De prijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Typefouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen verschillen met de werkelijkheid. Op al onze aanbiedingen zijn van toepassing onze leverings- en betalingsvoorwaarden gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo Handelsregister nr. 12028694. De produkten blijven het eigendom van Xarmac Systems BV totdat de factuur compleet voldaan is.Copyright © 1991 - 2022 Xarmac Systems BV - Alle rechten voorhouden.