077-3982706    info@xarmac.nl    www.xarmac.nl         Wij zijn op dit moment gesloten.  
 

MICROSOFT ALL-IN-ONE MEDIA KEYBOARD USB TOUCHPAD


PRODUCT AFBEELDINGEN

 
ALGEMENE INFORMATIE
 OMSCHRIJVING KORT
All-in-one Keyboard met Geïntegreerde multi-touch trackpad en handige mediatoetsen (USB)

 ALGEMENE INFORMATIE
Artikelnummer 10609
   
Fabrikant Microsoft
Fabrikantnummer N9Z-00022
Fabrikantlink KLIK HIER
 
Categorie Keyboard
Subcategorie Desktopset Draadloos
 
In bestelling Nee
Voorraad Xarmac 0
Voorraad Leverancier 0 stuks.
( Onbekende levertijd )
 
Introductiedatum 4-3-2015
Laatste prijswijziging 21-12-2020 (Deze prijs is ouder dan 30 dagen. Bel voor eventuele prijswijzigingen)
   
Prijs
€ 40,00
€ 33,06 (excl. BTW)
 
 
 

 ALGEMENE OMSCHRIJVING VAN HET PRODUCT
Het All-in-One Media Keyboard is het ideale apparaat voor je woonkamer of kantoor aan huis. Het toetsen- bord beschikt over toetsen van normaal formaat en een geïntegreerde multi-touch trackpad, om eenvoudig te typen, vegen, slepen en zoomen. En dankzij de handige, instelbare mediatoetsen, heb je direct toegang tot het internet, je favoriete muziek, foto’s en films. Het toetsenbord is degelijk ontworpen, dus je hoeft je niet meteen zorgen te maken als je hem stoot, laat vallen of er iets op morst. Het All-in-One Media Keyboard is precies wat je nodig hebt om comfortabel te typen en moeiteloos te navigeren. 
E-MAIL-SERVICE

Het is mogelijk om de productspecificaties zoals op deze pagina beschreven naar Uw e-mail adres door te sturen. Selecteer door middel van de selectie vakken welke informatie U naar U toe wilt mailen.

Algemene informatie
Omschrijving
Detail informatie

Geef Uw e-mail adres in :   


 

 

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten tenzij anders vermeld. De prijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Typefouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen verschillen met de werkelijkheid. Op al onze aanbiedingen zijn van toepassing onze leverings- en betalingsvoorwaarden gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo Handelsregister nr. 12028694. De produkten blijven het eigendom van Xarmac Systems BV totdat de factuur compleet voldaan is.Copyright © 1991 - 2022 Xarmac Systems BV - Alle rechten voorhouden.