077-3982706    info@xarmac.nl    www.xarmac.nl         Wij zijn op dit moment gesloten.  
 

LOGITECH M330 SILENT PLUS MOUSE BLACK


PRODUCT AFBEELDINGEN

 
ALGEMENE INFORMATIE
 OMSCHRIJVING KORT
1000 dpi, 2.4GHz, 1x AA, 10m, 91g, Zwart

 ALGEMENE INFORMATIE
Artikelnummer 16117
   
Fabrikant Logitech
Fabrikantnummer 910-004909
Fabrikantlink KLIK HIER
 
Categorie Muis
Subcategorie Draadloos
 
In bestelling Nee
Voorraad Xarmac 1
Voorraad Leverancier 678 stuks.
( Levertijd 1-2 werkdagen. )
 
Introductiedatum 1-9-2016
Laatste prijswijziging 9-8-2023 (Deze prijs is ouder dan 30 dagen. Bel voor eventuele prijswijzigingen)
   
Prijs
€ 42,00
€ 34,71 (excl. BTW)
 
 
 

 ALGEMENE OMSCHRIJVING VAN HET PRODUCT
MUISSTIL
Krijg al je werk gedaan zonder iets te missen of iemand te storen. Stille muizen bieden hetzelfde klikgevoel, maar zonder het klikgeluid, waardoor ze meer dan 90% stiller zijn.* Duurzame, hoogwaardige voetjes glijden stil over het bureaublad. Een soepel scrolwiel maakt de stille ervaring compleet. Stille muizen maken korte metten met overmatig geluid, wat de gezondheid en productiviteit van iedereen stimuleert. Maak dit je laatste irritante klik. Vrienden en familie zullen je dankbaar zijn.

MUISSTIL
Met hetzelfde klikgevoel maar dan 90% stiller dan reguliere muizen kunnen jij en de mensen om je heen van een stillere ervaring genieten. De voetjes zijn gemaakt van een hoogwaardig materiaal en een rubberwiel biedt geruisloos glijden en scrollen.

ONTWORPEN VOOR JOUW RECHTERHAND
Gevormde grips van zacht rubber bieden optimaal comfort.

BATTERIJLEVENSDUUR VAN 24 MAANDEN*
De batterij gaat langer mee dankzij het energiezuinige ontwerp. M330 SILENT PLUS wordt automatisch uitgezet wanneer hij niet in gebruik is.

De draadloze verbinding werkt tot op 10 meter afstand* dankzij een plug-en-forget-nano-ontvanger. De M330 SILENT PLUS is voorzien van geavanceerde optische tracking van Logitech® voor uiterst nauwkeurige bewegingen op vrijwel elk oppervlak. Geen gedoe, geen software vereist. Werkt met Windows®, Mac, Chrome OS™ of Linux®-computers.
 
E-MAIL-SERVICE

Het is mogelijk om de productspecificaties zoals op deze pagina beschreven naar Uw e-mail adres door te sturen. Selecteer door middel van de selectie vakken welke informatie U naar U toe wilt mailen.

Algemene informatie
Omschrijving
Detail informatie

Geef Uw e-mail adres in :   


 

 

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten tenzij anders vermeld. De prijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Typefouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen verschillen met de werkelijkheid. Op al onze aanbiedingen zijn van toepassing onze leverings- en betalingsvoorwaarden gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo Handelsregister nr. 12028694. De produkten blijven het eigendom van Xarmac Systems BV totdat de factuur compleet voldaan is.Copyright © 1991 - 2024 Xarmac Systems BV - Alle rechten voorhouden.