077-3982706    info@xarmac.nl    www.xarmac.nl         Wij zijn op dit moment gesloten.  
 

KINGSTON SDCS2/32GB 32GB MICROSDHC HIGH ENDURANCE


PRODUCT AFBEELDINGEN

 
ALGEMENE INFORMATIE
 OMSCHRIJVING KORT
32GB, MicroSDHC, 100 / 70 MB/s, UHS-I (U3), SD-Adapter

 ALGEMENE INFORMATIE
Artikelnummer 0
   
Fabrikant Kingston
Fabrikantnummer SDCS2/32GB
Fabrikantlink KLIK HIER
 
Categorie Geheugen Kaart
Subcategorie Micro SD
 
In bestelling Nee
Voorraad Xarmac 1
Voorraad Leverancier 1141 stuks.
( Levertijd 1-2 werkdagen. )
 
Introductiedatum 3-1-2020
Laatste prijswijziging 3-1-2020 (Deze prijs is ouder dan 30 dagen. Bel voor eventuele prijswijzigingen)
   
Prijs
€ 11,00
€ 9,09 (excl. BTW)
 
 
 

 ALGEMENE OMSCHRIJVING VAN HET PRODUCT
Ongelooflijke snelheden voor verbluffend beeldmateriaal

De Kingston Canvas React™ microSD kaart is ontworpen om net zo snel als jij te zijn voor het vastleggen van 4K video of het schieten van waanzinnige foto's in burst-modus wanneer de actie niet stopt. Of je nu de laatste DSLR, spiegelloze camera of modernste Android™-telefoon* gebruikt, je kunt erop vertrouwen dat je herinneringen veilig zijn. Het is verkrijgbaar in meerdere capaciteiten tot 512GB** om voldoende opslagruimte te leveren voor het vastleggen van een hele shoot. Kingston Canvas React kaarten zijn getest op duurzaamheid, dus je kunt je kaart overal mee naartoe nemen in het vertrouwen dat je foto's, video's en andere gegevens beschermd zullen zijn, zelfs in ruwe en onstabiele omstandigheden.***


* Android is een handelsmerk van Google LLC.
** Een deel van de vermelde capaciteit van een Flash-geheugen is bedoeld om te kunnen formatteren en is gereserveerd voor andere functies, en is daarom niet beschikbaar voor gegevensopslag. Daarom is de werkelijk beschikbare capaciteit voor gegevensopslag kleiner dan voor de producten is aangegeven. Ga voor meer informatie naar Kingston’s Flash-handleiding op kingston.com/flashguide.
*** IEC/EN 60529 IPX7-gecertificeerd voor bescherming tegen constante onderdompeling onder water tot wel 30 minuten op een diepte van tot wel 1 meter.
Gebaseerd op de testmethode MIL-STD-883H, METHODE 2002.5 conform militaire standaarden. Beveiligd tegen röntgenblootstelling gebaseerd op ISO7816-1 richtlijnen. Is bestand tegen temperaturen tussen -25 °C en +85 °C.
**** De snelheid kan verschillen per host- en apparaatconfiguratie.
 
E-MAIL-SERVICE

Het is mogelijk om de productspecificaties zoals op deze pagina beschreven naar Uw e-mail adres door te sturen. Selecteer door middel van de selectie vakken welke informatie U naar U toe wilt mailen.

Algemene informatie
Omschrijving
Detail informatie

Geef Uw e-mail adres in :   


 

 

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten tenzij anders vermeld. De prijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Typefouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen verschillen met de werkelijkheid. Op al onze aanbiedingen zijn van toepassing onze leverings- en betalingsvoorwaarden gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo Handelsregister nr. 12028694. De produkten blijven het eigendom van Xarmac Systems BV totdat de factuur compleet voldaan is.Copyright © 1991 - 2023 Xarmac Systems BV - Alle rechten voorhouden.