077-3982706    info@xarmac.nl    www.xarmac.nl         Wij zijn op dit moment gesloten.  
 

ACER B250I LED. DLP UP TO 1000 LUMENS NATIVE: FULL HD (1920 X 1080) 5.000:1 30.000 HOURS (ECO)


PRODUCT AFBEELDINGEN

 
ALGEMENE INFORMATIE
 OMSCHRIJVING KORT
LED Lamp, 20000 Hour, 1920 x 1200, 1000 lm, 16:9, 16.7 M Colours, HDMI, USB, Audio in/out, 2 Speakers, 88 W, 1.45 kg

 ALGEMENE INFORMATIE
Artikelnummer 0
   
Fabrikant Acer
Fabrikantnummer MR.JS911.001
Fabrikantlink KLIK HIER
 
Categorie Beamer
Subcategorie DLP
 
In bestelling Nee
Voorraad Xarmac 0
Voorraad Leverancier 10 stuks.
( Levertijd 1-2 werkdagen. )
 
Introductiedatum 23-9-2020
Laatste prijswijziging 23-9-2020
   
Prijs
€ 847,00
€ 700,00 (excl. BTW)
 
 
 

 ALGEMENE OMSCHRIJVING VAN HET PRODUCT
FHD-resolutie
Een afbeelding van 100 inch in 1080p Full-HD ziet er zo verbluffend echt uit, dat het lijkt alsof je uit het raam kijkt.

Compact en draagbaar ontwerp
Deel overal je ideeën met deze compacte, ultradraagbare projector. Bespreek concepten, bekijk video's en motiveer anderen waar je ook bent.

Projector met Waves MaxxAudio en radiatorluidsprekers
Luisteraars worden getrakteerd op een overweldigende surround sound-beleving met Waves MaxxAudio. Deze geluidsreproductie en -verbeteringstechnologie is ontwikkeld door toonaangevende geluidstechnici als oplossing voor de specifieke akoestische beperkingen van moderne apparaten. De toegevoegde passieve radiatoren verbeteren de geluidskwaliteit en het basvermogen.

Helderheid tot wel 1200 lumen
De helderheid tot 1200 lumen zorgt in daglicht en in middelgrote tot grote ruimtes voor kristalheldere, levendige beelden.

Bluetooth-speaker met Acer TrueHarmony
Geniet overal van je content zonder dat je een extra speaker hoeft mee te nemen. Geniet van vol, levendig geluid uit de ingebouwde Bluetooth-speaker die is verbeterd met Acer TrueHarmony. Films komen tot leven, muziek heeft meer diepte en games worden nog meeslepender.

Draadloze projectie
Geen last meer van een wirwar aan kabels dankzij eenvoudige, draadloze projectiemogelijkheden en een draadloze dongle.

Autofocus
Geniet met één druk op de knop van heldere beelden. Dankzij de autofocusfunctie ben je geen tijd meer kwijt aan instellen en het verdraaien van de focusringen om snel helder beeld te krijgen.

Weergeven en opladen via USB Type-C
Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de batterijduur. Laad de batterij op en projecteer tegelijkertijd vanaf je telefoon via de USB Type-C-poort.

Langdurige, consistente LED-helderheid
Geniet van langdurige en consistente helderheid met een LED-lichtbron die vijf keer minder helderheidsverlies heeft dan een lampgebaseerd model.
 
E-MAIL-SERVICE

Het is mogelijk om de productspecificaties zoals op deze pagina beschreven naar Uw e-mail adres door te sturen. Selecteer door middel van de selectie vakken welke informatie U naar U toe wilt mailen.

Algemene informatie
Omschrijving
Detail informatie

Geef Uw e-mail adres in :   


 

 

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten tenzij anders vermeld. De prijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Typefouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen verschillen met de werkelijkheid. Op al onze aanbiedingen zijn van toepassing onze leverings- en betalingsvoorwaarden gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo Handelsregister nr. 12028694. De produkten blijven het eigendom van Xarmac Systems BV totdat de factuur compleet voldaan is.Copyright © 1991 - 2020 Xarmac Systems BV - Alle rechten voorhouden.