077-3982706    info@xarmac.nl    www.xarmac.nl         Wij zijn op dit moment gesloten.  
 

MICROSOFT SURFACE GO2 LTE M 8GB 128GB


PRODUCT AFBEELDINGEN

 
ALGEMENE INFORMATIE
 OMSCHRIJVING KORT
Intel Core m3-8100Y (1.1GHz), 8GB LPDDR3-SDRAM, 128GB SSD, 26.7 cm (10.5") 1920 x 1280, Intel UHD Graphics 615, WLAN, Bluetooth, 4G, 8MP/5MP, Windows 10 Pro 64-bit

 ALGEMENE INFORMATIE
Artikelnummer 0
   
Fabrikant Microsoft
Fabrikantnummer SUF-00003
Fabrikantlink KLIK HIER
 
Categorie TabletPC
Subcategorie Windows
 
In bestelling Nee
Voorraad Xarmac 0
Voorraad Leverancier 0 stuks.
( Onbekende levertijd )
 
Introductiedatum 23-12-2020
Laatste prijswijziging 2-4-2022 (Deze prijs is ouder dan 30 dagen. Bel voor eventuele prijswijzigingen)
   
Prijs
€ 889,00
€ 734,71 (excl. BTW)
 
 
 

 ALGEMENE OMSCHRIJVING VAN HET PRODUCT
Surface Go 2 voor zakelijk gebruik Maak verbinding vanaf waar je maar wilt werken met deze compacte 2-in-1. Deze lichte zakelijke laptop en tablet stelt medewerkers in staat om de klus te klaren met de volledige kracht van Windows 10. Meer van de Go die je al kent Een nieuwe generatie van onze lichtste 2-in-1, om je medewerkers verder te helpen. Met de Surface Go 2 kun je sneller multitasken op een groter en helderder scherm in hetzelfde compacte formaat en met gebruik van eSIM klaren werknemers de klus, waar ze ook moeten zijn. Klaar om het voor elkaar te krijgen Rust medewerkers uit met een compact en lichtgewicht apparaat, waar ze ook werken. Van klanten winnen met een zakelijke tablet met Pen* tot het controleren van je e-mail op locatie met een makkelijk draagbare laptop: de nieuwe Surface Go 2 is geschikt voor alle taken van je medewerkers. Ga voor wat je bedrijf nodig heeft Houd apparaten op locatie veilig met updates via Microsoft Endpoint Manager,* beperk de toegang tot alleen de apps die je klanten of medewerkers nodig hebben en maak bij elke taak gebruik van accessoires op maat. Alles voor innovatie, iedere generatie opnieuw Geef medewerkers de juiste tools om te verbinden, samen te werken en hun beste werk te leveren. Neem contact op met een door Microsoft geautoriseerde verkoper voor een prijsopgaaf. Verkopers helpen je ook bij het implementeren en beheren van Surface voor jouw bedrijf. Surface voor zakelijk gebruik biedt meer waarde voor het bedrijf Surface-klanten besparen tijd en geld met een gestroomlijnde implementatie, modern apparaatbeheer en ingebouwde, cloudgestuurde beveiliging. Versterk personeel, gegevens en systemen met verbonden ervaringen van Surface en Microsoft 365. 
E-MAIL-SERVICE

Het is mogelijk om de productspecificaties zoals op deze pagina beschreven naar Uw e-mail adres door te sturen. Selecteer door middel van de selectie vakken welke informatie U naar U toe wilt mailen.

Algemene informatie
Omschrijving
Detail informatie

Geef Uw e-mail adres in :   


 

 

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten tenzij anders vermeld. De prijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Typefouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen verschillen met de werkelijkheid. Op al onze aanbiedingen zijn van toepassing onze leverings- en betalingsvoorwaarden gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo Handelsregister nr. 12028694. De produkten blijven het eigendom van Xarmac Systems BV totdat de factuur compleet voldaan is.Copyright © 1991 - 2022 Xarmac Systems BV - Alle rechten voorhouden.