077-3982706    info@xarmac.nl    www.xarmac.nl         Wij zijn op dit moment gesloten.  
 

MICROSOFT SURFACE LAPTOP GO I5 8GB 256GB COMMERCIAL PLATINUM


PRODUCT AFBEELDINGEN

 
ALGEMENE INFORMATIE
 OMSCHRIJVING KORT
Intel Core i5-1035G1 (6MB Cache, 1GHz), 8GB LPDDR4x-SDRAM, 256GB SSD, 31.6 cm (12.45") 1536 x 1024 Touch, Intel UHD Graphics, WLAN, Webcam, Windows 10 Pro 64-bit

 ALGEMENE INFORMATIE
Artikelnummer 0
   
Fabrikant Microsoft
Fabrikantnummer TNV-00009
Fabrikantlink KLIK HIER
 
Categorie Notebook
Subcategorie Intel Core i5 13 Inch
 
In bestelling Nee
Voorraad Xarmac 0
Voorraad Leverancier 114 stuks.
( Levertijd 1-2 werkdagen. )
 
Introductiedatum 5-2-2021
Laatste prijswijziging 16-6-2021 (Deze prijs is ouder dan 30 dagen. Bel voor eventuele prijswijzigingen)
   
Prijs
€ 1.101,00
€ 909,92 (excl. BTW)
 
 
 

 ALGEMENE OMSCHRIJVING VAN HET PRODUCT
Surface Laptop Go voor zakelijk gebruik De lichtste Surface Laptop die je essentiële dagelijkse ervaringen mogelijk maakt. Maak een stevige indruk met Surface Laptop Go, een balans tussen prestaties, levensduur van de accu en schoonheid die je helpt om je werk gedaan te krijgen. Essentiële dagelijkse ervaringen Werk samen, maak verbinding en lever je allerbeste werk met een essentiële laptop voor elke dag. Neem deel aan virtuele vergaderingen en werk met de apps die je nodig hebt met een hele dag levensduur van de accu1 en een volledig toetsenbord. Doe het in stijl Virtuele oproepen in Microsoft Teams* die je als levensecht ervaart. Een aanraakscherm waarmee je op een natuurlijke manier kunt werken. Alle poorten van de nieuwe generatie die je nodig hebt. Vink alles aan met een slanke, lichtgewicht laptop die je helpt je werk gedaan te krijgen, waar je ook werkt. Surface voor zakelijk gebruik bied je nog meer waarde Bespaar tijd en geld met een gestroomlijnde implementatie, modern apparaatbeheer en ingebouwde, cloudgestuurde beveiliging met verbonden ervaringen van Surface en Microsoft 365. 
E-MAIL-SERVICE

Het is mogelijk om de productspecificaties zoals op deze pagina beschreven naar Uw e-mail adres door te sturen. Selecteer door middel van de selectie vakken welke informatie U naar U toe wilt mailen.

Algemene informatie
Omschrijving
Detail informatie

Geef Uw e-mail adres in :   


 

 

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten tenzij anders vermeld. De prijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Typefouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen verschillen met de werkelijkheid. Op al onze aanbiedingen zijn van toepassing onze leverings- en betalingsvoorwaarden gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo Handelsregister nr. 12028694. De produkten blijven het eigendom van Xarmac Systems BV totdat de factuur compleet voldaan is.Copyright © 1991 - 2021 Xarmac Systems BV - Alle rechten voorhouden.