LOGITECH MK470 GRAPHITE DRAADLOOS (KEYBOARD / MOUSE)


PRODUCT AFBEELDINGEN

 
ALGEMENE INFORMATIE
 OMSCHRIJVING KORT
2.4 GHz, QWERTY, 10 m, optische 1000 dpi

 ALGEMENE INFORMATIE
Artikelnummer 0
   
Fabrikant Logitech
Fabrikantnummer 920-009204
Fabrikantlink KLIK HIER
 
Categorie Keyboard
Subcategorie Desktopset Draadloos
 
In bestelling Nee
Voorraad Xarmac 1
Voorraad Leverancier 560 stuks.
( Levertijd 1-2 werkdagen. )
 
Introductiedatum 11-11-2021
Laatste prijswijziging 8-2-2022 (Deze prijs is ouder dan 30 dagen. Bel voor eventuele prijswijzigingen)
   
Prijs
€ 59,00
€ 48,76 (excl. BTW)
 
 
 

 ALGEMENE OMSCHRIJVING VAN HET PRODUCT
JE EIGEN PLEK Maak elke ruimte minimalistisch, modern en muisstil met de MK470 Slim Wireless Combo – een ongelooflijk dunne, compacte en stijlvolle toetsenbord- en muiscombinatie waarmee je efficiënter te werk kunt gaan. MINIMALISTISCH. MODERN. DUN. De MK470 Slim Combo steelt de show met zijn eenvoud. Het slanke profiel en het minimalistische design maken een visueel statement van je toetsenbord en muis voor een strak uitziend bureau. RUIMTEBESPARENDE PRODUCTIVITEIT Met een numeriek toetsenblok en 12 FN-sneltoetsen heeft het compacte toetsenbord alle toetsen die je nodig hebt. De dunne muis is extra draagbaar: je kan het gemakkelijk in je laptoptas of in je zak opbergen zodat je overal aan de slag kunt. Het kleinere ontwerp van Combo zorgt ervoor dat je op de kleinste bureauoppervlakken kunt werken en je je muis comfortabel binnen handbereik kunt houden. VLOEIENDE EN COMFORTABELE TYPE- EN MUISERVARING Lage toetsen met een schaarmechanisme zorgen voor een vloeiende en vertrouwde type-ervaring. De gladde kiezelvorm van de symmetrische muis voelt comfortabel in zowel je linker- als rechterhand. MUISSTIL WERKEN Een stil toetsenbord en een 90% stillere, in een lab geteste muis geven jou en iedereen om je heen een uiterst stille werkervaring. EENVOUDIG, DRAADLOOS EN BETROUWBAAR Een eenvoudige plug-and-play USB-ontvanger biedt een sterke draadloze 2.4GHz-verbinding met een bereik van 10 meter. Hierdoor heb je een strak, kabelvrij bureau en de vrijheid om je apparaten neer te zetten waar je maar wilt. LANGE BATTERIJ-LEVENSDUUR Dankzij de batterijlevensduur van 18 maanden voor de muis en 36 maanden voor het toetsenbord, hoef je je geen zorgen te maken over een lege batterij. Beide accessoires schakelen over naar slaapstand wanneer deze niet in gebruik zijn. 
E-MAIL-SERVICE

Het is mogelijk om de productspecificaties zoals op deze pagina beschreven naar Uw e-mail adres door te sturen. Selecteer door middel van de selectie vakken welke informatie U naar U toe wilt mailen.

Algemene informatie
Omschrijving
Detail informatie

Geef Uw e-mail adres in :   


 

 

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten tenzij anders vermeld. De prijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Typefouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen verschillen met de werkelijkheid. Op al onze aanbiedingen zijn van toepassing onze leverings- en betalingsvoorwaarden gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo Handelsregister nr. 12028694. De produkten blijven het eigendom van Xarmac Systems BV totdat de factuur compleet voldaan is.Copyright © 1991 - 2022 Xarmac Systems BV - Alle rechten voorhouden.