077-3982706    info@xarmac.nl    www.xarmac.nl         Wij zijn op dit moment gesloten.  
 

HP LASERJET MFP M234SDNE MONO / AIO / LAN / WIT-ZWART


PRODUCT AFBEELDINGEN

 
ALGEMENE INFORMATIE
 OMSCHRIJVING KORT
LaserJet MFP M234sdne printer

 ALGEMENE INFORMATIE
Artikelnummer 0
   
Fabrikant Hewlett Packard
Fabrikantnummer 6GX00E
Fabrikantlink KLIK HIER
 
Categorie Printer
Subcategorie All-In-One Laser
 
In bestelling Nee
Voorraad Xarmac 0
Voorraad Leverancier 0 stuks.
( Onbekende levertijd )
 
Introductiedatum 2-12-2021
Laatste prijswijziging 8-12-2021 (Deze prijs is ouder dan 30 dagen. Bel voor eventuele prijswijzigingen)
   
Prijs
€ 239,00
€ 197,52 (excl. BTW)
 
 
 

 ALGEMENE OMSCHRIJVING VAN HET PRODUCT
Een zeer productieve MFP die sneller dubbelzijdig print dan elk ander apparaat in zijn klasse,[1] en automatische documentinvoer en de tijdbesparende HP Smart-app.[2,3] Met HP+ levert printen meer op.[4] Profiteer van een zorgeloze ervaring.

Productdisclaimer Dit is een HP+ printer. Hiervoor is een HP account, verbinding met het internet en exclusief gebruik van originele HP tonercartridges tijdens de gehele levensduur van de printer vereist. Meer informatie: Productomschrijving, disclaimer-URL www.hp.com/plus-faq
 
E-MAIL-SERVICE

Het is mogelijk om de productspecificaties zoals op deze pagina beschreven naar Uw e-mail adres door te sturen. Selecteer door middel van de selectie vakken welke informatie U naar U toe wilt mailen.

Algemene informatie
Omschrijving
Detail informatie

Geef Uw e-mail adres in :   


 

 

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten tenzij anders vermeld. De prijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Typefouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen verschillen met de werkelijkheid. Op al onze aanbiedingen zijn van toepassing onze leverings- en betalingsvoorwaarden gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo Handelsregister nr. 12028694. De produkten blijven het eigendom van Xarmac Systems BV totdat de factuur compleet voldaan is.Copyright © 1991 - 2022 Xarmac Systems BV - Alle rechten voorhouden.