HP 9VG71AA#ABB E27 G4 27"-FHD HAS DP/VGA/HDMI


PRODUCT AFBEELDINGEN

 
ALGEMENE INFORMATIE
 OMSCHRIJVING KORT
E27 G4 FHD-monitor

 ALGEMENE INFORMATIE
Artikelnummer 0
   
Fabrikant Hewlett Packard
Fabrikantnummer 9VG71AA#ABB
Fabrikantlink KLIK HIER
 
Categorie Monitor
Subcategorie TFT 27 Inch
 
In bestelling Nee
Voorraad Xarmac 0
Voorraad Leverancier 0 stuks.
( Onbekende levertijd )
 
Introductiedatum 26-1-2023
Laatste prijswijziging 15-3-2023
   
Prijs
€ 302,00
€ 249,59 (excl. BTW)
 
 
 

 ALGEMENE OMSCHRIJVING VAN HET PRODUCT
Ga voor de optimale kijkervaring Werk in alle comfort en blijf gefocust met de geoptimaliseerde ergonomie en Full HD-resolutie van de HP E27 G4 FHD-monitor met HP Eye Easy die speciaal voor u is ontworpen. Maak het IT-medewerkers gemakkelijker met beheer op afstand. 
E-MAIL-SERVICE

Het is mogelijk om de productspecificaties zoals op deze pagina beschreven naar Uw e-mail adres door te sturen. Selecteer door middel van de selectie vakken welke informatie U naar U toe wilt mailen.

Algemene informatie
Omschrijving
Detail informatie

Geef Uw e-mail adres in :   


 

 

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten tenzij anders vermeld. De prijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Typefouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen verschillen met de werkelijkheid. Op al onze aanbiedingen zijn van toepassing onze leverings- en betalingsvoorwaarden gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo Handelsregister nr. 12028694. De produkten blijven het eigendom van Xarmac Systems BV totdat de factuur compleet voldaan is.Copyright © 1991 - 2023 Xarmac Systems BV - Alle rechten voorhouden.